Uit passie geboren: Verwaaijen Auto’s.

Sinds mijn 20e ben ik al met auto’s bezig. Niets mooiers dan dat. Het zoeken, kopen en verkopen van auto’s. Toen hobbymatig, nu professioneel. In de loop van de jaren heb ik veel auto’s vanuit Duitsland en Groot Brittannië geïmporteerd. In eerste instantie voor mijzelf en later in opdracht van anderen. Gedurende deze periode heb ik veel geleerd over de autotechniek, het herkennen van schades en het beoordelen van de staat van onderhoud.

Allemaal belangrijke aspecten bij het inkopen van een occasion, simpelweg omdat er niet eentje perfect is. Deze ervaringen komen dan ook goed van pas!

Alle door mij aangeboden auto’s hebben een duidelijke onderhoudshistorie, doorgaans een NAP logische kilometerstand en worden met een geldige APK afgeleverd. Alle auto’s worden zowel van binnen als buiten met de hand gewassen. De geadverteerde auto’s zijn rijklaar en kunnen ter plekke op uw naam worden overgeschreven. Een eventueel ingeruilde auto kan direct worden gevrijwaard. Voor uw gemak kunt u hier pinnen.

Doordat ik geen duur bedrijfspand of personeel nodig heb; kan ik de prijzen op een betaalbaar niveau houden.

Verwaaijen Auto’s is gevestigd in de Achterhoek, waar “een man een man, een woord een woord” er nog steeds toe doet.

 — BEN VERWAAIJEN, Verwaaijen Auto’s.

Vragen? Stel ze via WhatsApp!